İxirMail

ixirMail Farklı Bir Mail Hesabında Bulunan Mail İçeriği Aktarma

Merhaba;

Bu makalemizde ixirMail hizmetinde farklı bir mail hesabınızın içerisinde yer alan mail datalarınızı aktarma işlemini anlatacağız. Bu sayede farklı bir yerde bulunan  mail datanızı ixirMail servisinize taşıyabilir ve eski maillerinizi görüntüleyebilirsiniz

1) İlk olarak ixirmail.ixirhost.com adresine giriş yapınız. Daha sonrasında güncel mail adresinizi ve mail şifrenizi yazınız ve alt tarafta bulunan “Giriş” butonuna tıklayınız.

2) Daha sonrasında giriş yapıldığında üst kısımda yer alan çarkın üzerine tıklayınız. Açılan sayfada sol tarafında bulunan menüde “Bağlantı” Sekmesine giriniz. Daha sonrasında ekrana gelen sayfada “Posta Kutusu Taşıma” kısmında bulunan “Taşı” butonuna tıklayınız.

 

3) Ekran gelen pencerede hangi plartform üzerinden taşıma yapılacağınızı seçiniz  Bu makalemizde “Diğer” olarak seçiyoruz.

  • Seçimden sonra gelen ekranda “Sunucu Adresi” kısmına mail.alanadic.om veya mail servisini IP adresiniz yazmanız gerekmektedir. T
  • Tür olarak eğer diğer tarafta bulunan mail servisinizin içerisinde ki maillerin silinip taşınmasını istiyorsanız POP3, maillerin kalmasını istiyorsanız IMAP olarak seçmeniz gerekmektedir.
  • E-Posta Adresi ve Şifre kısmını diğer tarafta bulunan mail bilgilerinizi giriniz.
  • En son olarak “SSL Gerektirir” tikini devre dışı bırakınız ve alt kısımda yer alan “Başla” butonuna tıklayınız.

 

4) Taşıma işlemi bittikten sonra gelen posta kutusunu kontrol ederek diğer tarafta ki maillerinizin geldiğini görebileceksiniz.

 

 


Limitsiz Hosting

İlgili Makaleler