Nasıl Yapabilirim?

Joomla Admin Şifresini Değiştirme

Merhaba
Bu yazımızda sizlere joomla admin şifresini phpmyadmin üzerinden nasıl değiştirebileceğinizden bahsedeceğiz. Öncelikle cpanel kontrol panelinize giriş yapın ve ardından sırasıyla aşağıdaki işlemleri uygulayın.

1) Cpanel de yer alan phpmyadmin sekmesine tıklıyoruz.

phpmyadmin1

2) Phpmyadmin’e giriş yaptıktan sonra sol tarafda joomla sisteminizin kurulu olduğu database yani veritabanını seçiyoruz

dbsecme

3) Veritabanın yani database’in üzerine tıkladıgınızda mevcut tablolar açılacaktır. Orada ki tablolar arasından jos_users olan tabloyu bulup üzerine tıklayın

tablosecimi

4) jos_users tablosuna tıkladıgınızda sağ tarafda açılan içerikde yer alan admin kullanıcısı yada admin olarak kullandıgınız farklı bir kullanıcı adının solunda yer alan edit ( düzenle ) seçeneğine tıklıyoruz.

adminduzenle

5 ) Düzenle seçeneğini tıkladıktan sonra karşınıza gelen ekrandaki “password“ sekmesinin karşisındaki degere “e10adc3949ba59abbe56e057f20f883e” değerini girip sol alt köşeden kaydet secenegini secip Git butonuna basarak admin şifrenizi “123456” ile değiştirebilirsiniz. Unutulan şifreyi bu şekilde değiştirdikten sonra Admin hesabınıza 123456 şifresi ile giriş yapabilirsiniz.

sifreduzenleme


Limitsiz Hosting

İlgili Makaleler