Nasıl Yapabilirim?

Outlook 2007 Güncelleme Sonrası Çince Oldu [ÇÖZÜM]

13.09.2017 gece saatlerinde Microsoft tarafından yayınlanan güncellemeler de outlook ile ilgili bir güncellemede paketi de yer almakta. Yayınlanan yeni güncelleme paketleri sonrası outlook 2007 programının, ekran görüntüsündeki gibi Çince’ye dönüşmüş olma ihtimali çok yüksek.

outlook-cince-sorunu

Yayınlanan bu güncelleme sorunu ile ilgili eminim ki Microsoft tekrar bir update çıkartır fakat dilerseniz bu güncellemeyi beklemek yerine kendimiz bu sorunu çözelim. Bunun için yapmanız gereken

Bilgisayarım > Denetim Masası > Winmdows Update > Güncelleştirme Geçmişini Görüntüle kısmına giriş yapmak.

Bu kısımdan windows güncellemelerinizi görüntüleyebilirsiniz. Biz bu adımda 13.09.2017 tarihli olan windows update’lerini inceleyip içlerinden ” Microsoft Outlook 2007 (KB4011086) Güvenlik Güncelleştirmesi “ şeklinde olan güncelleştirmeleri kaldırarak sorunumuzu çözebiliriz.

outlook-update

Önemli Bir uyarı : Bu kısımda 13.09.2017 tarihli Outlook 2007 güncelleştirmelerini kaldıracağınızı tekrar hatırlatmak isterim. Farklı güncelleştirmeleri kaldırmanız sıkıntı yaratabilir.

 

Bu sorunu ayrıca Bilgisayarımızı Sistem Geri Yükleme kısmından eski bir tarihli geri yükleme noktasına döndürerek de çözebiliriz. Bu işlemi yaptığımızda bilgisayarımız seçmiş olduğumuz tarih de yer alan ayarlara döneceği için sonradan yapılan güncelleştirmeler de dolayısıyla etkisiz olacak ve bu yaşadığınız sorun otomatikman çözülmüş olacaktır.

 


Limitsiz Hosting

İlgili Makaleler