Hosting

WHM’de domain eklerken paket seçilememesi

Merhaba, Bu yazımızda sizlere yeni aldığınız yada kullandığınız linux reseller paketlerinde sık rastlanan ve çözümü oldukça kolay olan bir problemden bahsetip, çözüm yollarını anlatacağız.

WHM panelde domain ekleme sayfasında paket seçiminde tüm paketler kırmızı geliyor ise, hosting hesabınızı yeni aldıysanız bayi paketine tanımlı hosting aldığınız paketin tüm limitleri tanımlandığı için limitleriniz otomatik olarak tükenmiş gelmektedir. Diğer bir seçenek ise, eklediğiniz domainler bayi paketinizin limitlerini doldurmuş demektir. Üst paketlere geçiş sağlayabilir yada mevcut domainlerinize verdiğiniz limitleri düşürebilirsiniz.

1

Bu problemi aşmak için WHM panelde sol üst alanda yer alan arama alanına “List Account” yada “Hesapları Listele” yazıp altta çıkan sonuca tıklıyoruz. Gelen sayfada, ana domainimizin sol tarafında yer alan “+” “artı” işaretine tıklayıp “Change Plan” yada “Paketi Değiştir” butonuna tıklıyoruz.

2

Gelen sayfada ideal olarak kullanılan, CMediumP paketlerini seçebilirsiniz. Paket seçimini yaptıktan sonra “Upgrade/Downgrade” butonuna tıklayabilirsiniz.  Eğer bizim oluşturduğumuz paketleri seçmek istemiyor ve kendinize özel paket oluşturmak istiyorsanız http://videodestek.net/sunucu-hosting/panel-kullanimi/whm-panel-hosting-paketi-olusturma.html adresindeki videomuzu izleyebilirisiniz.

3

 

Bu işlemden sonra domain ekleme yapabilirsiniz.

 

 


Limitsiz Hosting

İlgili Makaleler